Problem z myszką bezprzewodową - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z myszką bezprzewodową (/problem-z-myszka-bezprzewodowa-23198-t) |
Problem z myszką bezprzewodową - Ernestwow - 19.04.2012 20:14 Witam, wlasnie kupiłem myszkę bezprzewodową firmy VAKOSS model TM-688UX, i posiadam taki problem: -Nie wykrywa myszki ( w menadżer urządzeń wyświetla się Unknown Device, tylko jak klikne przycisk na myszy i po 2-3 sec. znika ) Znacie rozwiązanie problemu ? RE: Problem z myszką bezprzewodową - peciaq - 19.04.2012 21:55 A był do niej dołączony jakiś sterownik? Płytka CD, albo informacja skąd pobrać? RE: Problem z myszką bezprzewodową - Ernestwow - 20.04.2012 05:29 Właśnie nie było, na stronie producenta też nie ma sterowników.. Problem tkwi chyba w tym że ona odłącza się co kilka sekund i nie może zainstalowac sterownika, tak mi sie wydaję. Bo gdy odinstaluję sterowniki, wyszukuję nowych, niby instaluje i jest błąd. RE: Problem z myszką bezprzewodową - peciaq - 20.04.2012 10:49 A spróbuj programem DriverMax. Zobacz, czy wyszuka jakiś sterownik do tej myszy. RE: Problem z myszką bezprzewodową - Ernestwow - 20.04.2012 11:46 Wyszukało : -Urządzenie wejściowe USB x2 -Standardowy podwójny kontroler PCI IDE -Mostek standardu PCI do ISA i PCi do-PCI-PCI (+2 more) Które mam pobrać? A jak nie zadziała to wymienie na inną lub zwrot kasy.. RE: Problem z myszką bezprzewodową - peciaq - 20.04.2012 11:51 Jeśli wyszukało że takich potrzebujesz, to instaluj wszystkie. Ten program pokazuje które sterowniki są nieaktualne i masz ich kilka. Trzeba mieć wszystkie aktualne. RE: Problem z myszką bezprzewodową - Ernestwow - 21.04.2012 20:11 Instaluje, instaluje i nic sie nie zmienia.. Czyli jakas lipa myszka, trzeba oddać ; ] . Dzięki za pomoc RE: Problem z myszką bezprzewodową - LadyInBlue - 21.04.2012 21:48 A może po prostu masz słabe baterie ? |