![]() |
Prośba o polecenie dobrego programu do robienia backupu w XP - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Prośba o polecenie dobrego programu do robienia backupu w XP (/prosba-o-polecenie-dobrego-programu-do-robienia-backupu-w-xp-23144-t) |
Prośba o polecenie dobrego programu do robienia backupu w XP - szakaaal87 - 17.04.2012 23:49 witam, poszukuję prostego programu do backup'u Windowsa XP chciałbym wgrać ten program, zrobić backup systemu w postaci jednego pliku, nagrać na DVD tenże plik i usunąć program do backup'u wykonałem format XP, wgrałem stery i chce oszczędzić sobie czasu na przyszłość, a niestety wbudowana aplikacja Windowsa do backup nie działa! znajomy poleca EASEUS Todo Backup Free miłego dnia! RE: jaki prosty porgram do backup'u XP? - ochkarol - 18.04.2012 10:44 Ja polecam Paragon Drive Backup RE: jaki prosty porgram do backup'u XP? - sybic - 18.04.2012 10:48 Dobry będzie Ghost. Odpala się z CD-ROMa. Kopiuje całą partycje do pliku. RE: jaki prosty porgram do backup'u XP? - szakaaal87 - 20.04.2012 15:29 (18.04.2012 10:48)sybic napisał(a): Dobry będzie Ghost. Odpala się z CD-ROMa. Kopiuje całą partycje do pliku. ghost jest tylko wersją tiral, więc jak będzie trzeba użyć tej kopii systemu to już licencja się skończy. |