![]() |
Rozwiązany Brzydka grafika - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Brzydka grafika (/brzydka-grafika-23111-t) |
Brzydka grafika - Coanox - 16.04.2012 20:09 Witam, mam problem z brzydką grafiką (obrazki wcześniej były dobrej jakości), podczas okna logowania rowniez jest tak samo, dodatkowo zmienił mi sie wygląd okien i nie da sie zmienić nic w personalizacji... a stalo sie to wtedy gralem przelaczylem sie na pulpit i tak sie zrobilo (zawsze sie tak robilo na moich kompach ale znikalo gdy wylaczalem gre). Brzydka GRAFIKA: ![]() Okienka: ![]() Dodam iż próbowałem zdziałać coś poprzez opcje wydajności: ![]() lecz nic nie zdziałałem proszę o pomoc. RE: Brzydka grafika - latirro - 18.04.2012 10:56 Masz po prostu podstawową kompozycję pulpitu, włącz w personalizacji jakąś z systemu aero i wróci wszystko do normy. RE: Brzydka grafika - Coanox - 18.04.2012 15:14 To nie działa próbowałem po kilkadziesiąt razy... ale w końcu się naprawiło poprzez włączenie jakiejś gry ( nie wiem dlaczego tak sie stało). PS: poprawione |