![]() |
Problem z zamontowaniem dysku ISO (Win 7 HP x64) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z zamontowaniem dysku ISO (Win 7 HP x64) (/problem-z-zamontowaniem-dysku-iso-win-7-hp-x64-23107-t) |
Problem z zamontowaniem dysku ISO (Win 7 HP x64) - lucasville - 16.04.2012 19:51 Witam. Dostaję komunikat o tym, że: Cytat:System Windows nie może uzyskać dostępu do tego dysku. Jakie jest rozwiązanie tego problemu? Wiem, że ten obraz działał wcześniej normalnie. Dzisiaj próbowałem go montować na Virtual CloneDrive i na Deamon Tools Lite. W każdym z przypadków przy próbie odtworzenia/wejścia na płytę wyskakuje ten błąd. Nie wiem już w sumie co robić. Może ktoś ma jakiś pomysł? PS inny obraz jaki mam pod ręką ISO działa bez zarzutu. RE: Problem z zamontowaniem dysku ISO (Win 7 HP x64) - arci7 - 17.04.2012 11:49 A czego tu nie rozumiesz? To że obraz działał wcześniej nie oznacza że nie został uszkodzony ( np.awarią HDD czy pamięci zwłaszcza podczas kopiowania owego pliku ISO). Na 100% jest uszkodzony skoro inne ISO działają bez problemu. RE: Problem z zamontowaniem dysku ISO (Win 7 HP x64) - peciaq - 17.04.2012 14:53 Przypuszczam że pobrałeś jakąś gierkę z lewego źródła i stąd problemy. Najprawdopodobniej facet który robił (nielegalną zresztą) kopię gry, zrobił to błędnie i stąd problemy RE: Problem z zamontowaniem dysku ISO (Win 7 HP x64) - thermalfake - 19.04.2012 21:39 Może być też tak iż ten obraz jest używany przez inny niewidoczny proces lub zmieniły się zasady dostępu do obiektu (zabezpieczenia). |