![]() |
Problem z zainstalowaniem, jak i odinstalowaniem sterowników do karty dźwiękowej - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem z zainstalowaniem, jak i odinstalowaniem sterowników do karty dźwiękowej (/problem-z-zainstalowaniem-jak-i-odinstalowaniem-sterownikow-do-karty-dzwiekowej-22923-t) |
Problem z zainstalowaniem, jak i odinstalowaniem sterowników do karty dźwiękowej - Cysiek - 08.04.2012 14:23 Witam, to mój pierwszy post ![]() Niedawno wyszły nowe stery od Realteka oznaczone numerkiem 2.68. Ściągnąłem ją ze źródła, czyli jak zwykle stąd Mam 7 32bit. Gdy pliki instalacji się wypakowują i okno instalacji powinno się uruchomić, mam "Program Setup.exe przestał działać". To samo jest z odinstalowaniem Realtek High Definition Audio Driver przez np. CCleanera lub YourUninstaller. Aktualnie posiadam zainstalowaną wersje 2.67, której próba ponownej instalacji jest identyczna! :/ Nie wiem co sie dzieje, sprawdziłem na drugim kompie (XP) i instalacja normalnie się włączyła. Może problem leży po stronie systemu bo nie mogę cofnąć systemu... (okienko z krzyżykiem po ponownym uruchomieniu komputera, informujące że cofanie systemu się nie powiodło...) RE: Problem z zainstalowaniem jak i odinstalowaniem sterów do karty dźwiękowej. - peciaq - 08.04.2012 14:26 Coś ewidentnie tam masz narobione. Sterowniki możesz zainstalować w trybie awaryjnym, ale skoro przywracanie systemu ci nie działa również, to masz jakiś grubszy problem.. RE: Problem z zainstalowaniem, jak i odinstalowaniem sterowników do karty dźwiękowej - Cysiek - 08.04.2012 14:36 Ogólnie to wygląda to tak: ![]() RE: Problem z zainstalowaniem, jak i odinstalowaniem sterowników do karty dźwiękowej - peciaq - 15.04.2012 23:25 Przywracania systemu w trybie awaryjnym spróbuj. |