![]() |
Przeinstalowywanie Systemu (bład) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Przeinstalowywanie Systemu (bład) (/przeinstalowywanie-systemu-blad-22841-t) |
Przeinstalowywanie Systemu (bład) - Maciek44411 - 03.04.2012 09:36 Witam :-/ Aktualnie posiadam Win 7, który mnie powoli wkurza, jest juz wiele błędów więc chce przeinstalować system na XP, mam zbootowaną płyte, wszystko pomysle, lecz gdy chce wybrać partycje C: Pojawia mi się komunikat mniejwięcej taki: "Dysk nie jest podzielony na partycje lub za mało miejsca..." 68MB miejsca! A potrzeba przynajmniej 1028 Jak powiększyć to miejsce!? Normalnie "W moj komputer" mam 28,2 GB miejsca! Nie rozumiem! Poraz piewszy system instaluje sam! Dzieki! RE: Przeinstalowywanie Systemu (bład) - thermalfake - 03.04.2012 09:50 Próbujesz zainstalować system na partycji zastrzeżonej 100MB z poprzedniego systemu (68MB to wolne miejsce na tej partycji). Ona ustawia się jako pierwsza. Trzeba ją usunąć (opcja usuń i klawisz L). Następnie wybierasz tą prawidłową systemową na której wcześniej był Windows 7. |