Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z logowaniem - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problem z logowaniem (/problem-z-logowaniem-22825-t)

Problem z logowaniem - boxer87 - 02.04.2012 12:38

Witam ,
Mam nastepujacy problem,
Podczas reinstalki do stanu fabrycznego mojego netbooka wprowadzielm haslo , podczas 1 uruchomienia wpisuje haslo a tu zle haslo no to dawaj na awaryjny z siecia to samo zle haslo z lista komend to samo w koncu wlaczylem safe mode wpisuje i dziala haslo xD , no to wchodze na uzytkownika i daje zmien haslo i komunikat ze nie mozna zmienic haslo to kombinuje inaczej i daje usun haslo ... wpisuje i haslo usunieto Uśmiechnięty caly uradowany wbijam w tryb normalny (powinno odrazu zalogowac bez okienka logowania) a tu komunikat zle haslo wciskam enter to samo :/ nie moge przywrocic systemu bo wyskakuje komunikat ze stara wersja systemu nie zostanie zastapiona tylko utworzona zostanie jeszcze jedna kopia systemu a starsza bedzie znajdowac sie w folderze windows.old xD ktos wie cos jest grane 1 raz w zyciu spotykam sie z taka sytuacja.
Z gory dzieki wszystkim
Dla wszystkich osob majacych podobny problem oto rozwiazanie ;
Wejdz w trub awaryjny bez lini komend i sieci
Utworz konto admin
Odejmij sobie prawa dostepu na aktualnym koncie
Zaloguj sie na utworzone konto i usun stare

PS.
Napisalem zeby odjac sobie prawa poniewaz (ja tak mialem) gdy chcialem usunac stare konto wyswietlil sie komunikat ze bierzacego konta nie mozna usunac .