![]() |
Zmienione logo podczas ładowania systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Zmienione logo podczas ładowania systemu (/zmienione-logo-podczas-ladowania-systemu-22748-t) |
Zmienione logo podczas ładowania systemu - KuASY - 27.03.2012 08:07 Mam problem, tak wygląda moje ładowanie Win 7 64bit. Pokazuje się logo Win 7, następnie zmienia w ekran Visty. Link do filmiku YouTube RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - barttek23 - 27.03.2012 16:38 Zmieniałeś coś w systemie? Podmieniałeś jakieś pliki? RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - KuASY - 27.03.2012 16:56 Kiedyś miałem problem z bootowaniem systemu. Jakimś programem zmieniałem ustawienia/wgrywałem nowe bootowanie. Niestety naprawił się problem, jednak skutkiem ujemnym jest to co widać ![]() Nie pamiętam nazwy tamtego programu. RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - barttek23 - 27.03.2012 17:08 Wg. mnie możesz zmienić ekran bootowania poprzez program o nazwie Windows 7 Boot Updater Do pobrania: Kod: http: //browse.deviantart.com/customization/skins/windows7/misc/?qh=§ion=&q=boot#/d34zwfy I wgrać sobie oryginalne logo Win 7. RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - KuASY - 27.03.2012 17:13 Czy bez konta pobiorę? Klikając w link, nie widzę nigdzie opcji download. RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - who-you - 27.03.2012 17:17 Z tego co mi wiadomo po własnych doświadczeniach taki start występuje podczas bootowania płyty z windowsem i start z niej. RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - KuASY - 27.03.2012 17:25 Ok mam program, jednak widzi jakieś problemy. Chyba brakuje jakiś plików. Zamieszczam błędy: [attachment=4160] [attachment=4161] [attachment=4162] Kolego who-you masz na myśli włożenie CD z windowsem. i przerwanie instalcji? Tutaj coś jest, jednak aż tak bardzo nie znam ang. może ktoś sprawdzi? http://www.mydigitallife.info/fix-and-restore-windows-7-boot-screen-that-changes-to-Vista-style/ RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - who-you - 27.03.2012 18:03 Chodzi mi o to że taki start systemu występuje np. podczas instalacji systemu lub naprawy go poprzez bootowanie płyty z Windowsem. Nie wiem czy mam racje ale może coś się kiedyś skopiowało z płyty co odpowiada za taki start i tak zostało. Masz tak od początku instalacji systemu? Czy to tak samo z siebie? RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - KuASY - 27.03.2012 19:59 (27.03.2012 18:03)who-you napisał(a): Chodzi mi o to że taki start systemu występuje np. podczas instalacji systemu lub naprawy go poprzez bootowanie płyty z Windowsem. Nie wiem czy mam racje ale może coś się kiedyś skopiowało z płyty co odpowiada za taki start i tak zostało. Masz tak od początku instalacji systemu? Czy to tak samo z siebie? Napisałem w 3 poście przyczynę Cytat:Kiedyś miałem problem z bootowaniem systemu. Jakimś programem zmieniałem ustawienia/wgrywałem nowe bootowanie. Niestety naprawił się problem, jednak skutkiem ujemnym jest to co widać Sad RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - barttek23 - 28.03.2012 06:20 Najlepiej to poproś kogoś z forum o wrzucenie oryginalnych plików - oczywiście tych, których Ci brakuje. Sam bym ci wrzucił ale niestety ja kombinowałem z nimi i mam zmienione. RE: Zmienione logo podczas ładowania systemu - KuASY - 28.03.2012 07:01 Podmieniłem pliki, jednak to nadal mało. Program nadal widzi gdzieś problem z dostępem do rozruchu :/ |