![]() |
Przeglądanie komórki przez bluetooth - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Przeglądanie komórki przez bluetooth (/przegladanie-komorki-przez-bluetooth-22694-t) |
Przeglądanie komórki przez bluetooth - Shrike - 21.03.2012 22:54 Mam Sony Ericsson k550i. Jak zrobić żebym mógł z systemu windows swobodnie przeglądać foldery i pliki w pamięci telefonu. Wcześniej miałem nokie i wpisywałem w adres folderu nazwę komórki i wchodziło mi do przęglądania a teraz z sony ericssonem tam nie mogę. Jak tego dokonać i jeszcze że pojawił się skrót w mój komputer. RE: Przeglądanie komórki przez bluetooth - lonialomax - 21.03.2012 23:28 Witam. U mnie jest to zorganizowane w następujący sposób: zainstalowałem Sony PC Companion i to powinno załatwić problem z połączeniem przez bluetooth. Przez kabel USB system sam odnajdzie i zainstaluje sterowniki do Telefonu. Pozdrawiam. RE: Przeglądanie komórki przez bluetooth - Shrike - 21.03.2012 23:36 W pliku pomocy znalazłem to o co mi chodzi. tylko że mój komputer niema ikony komórki i nie wiem jak ją stworzyć. Aby wysłać plik do innego urządzenia Bluetooth: Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Komputer. Kliknij prawym przyciskiem ikonę innego urządzenia, a następnie kliknij polecenie Eksploruj. Otwórz nowe okno Eksploratora i odszukaj plik, który chcesz wysłać. Przeciągnij lub skopiuj plik na ikonę innego urządzenia Bluetooth albo do podfolderu w folderze urządzenia. Notatka Za pomocą operacji kopiuj i wklej albo przeciągnij i upuść można wysłać wiele plików i folderów naraz. RE: Przeglądanie komórki przez bluetooth - lonialomax - 22.03.2012 00:04 Znajdź ikonę Bluetooth na pasku zadań z prawo kliku wybierz polecenie pokaż urządzenia Bluetooth. pojawi się okno z dostępnymi telefonami jeżeli jest tam Twój telefon to możesz dokonywać kopiowania plików przez polecenie (wyślij) w obydwie strony. Utwórz skrót ze swojego telefonu (lokalizacja domyślna na pulpicie). Z prawo kliku na skrócie masz pełną gamę operacji z połączeniem Bluetooth. Jeżeli telefonu tam nie będzie to wybierz opcje (dodaj nowe urządzenie). Jeżeli to nie pomoże to zainstaluj program jak podałem wyżej. Powodzenia |