![]() |
Śmieszne teksty na podryw - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Śmieszne teksty na podryw (/smieszne-teksty-na-podryw-22691-t) |
Śmieszne teksty na podryw - LadyInBlue - 21.03.2012 20:57 Hej! Wiesz co, to może dziwny zbieg okoliczności, ale kolor twoich pięknych oczu jest taki sam, jak barwa tapicerki w moim Porsche! Umówmy się że twoja prawa noga to Boże Narodzenie, natomiast lewa to Wielkanoc. A więc wpadnę między świętami Maleńka, pozwólmy sobie na więcej, nie jesteśmy przecież rodzeństwem. Ej,suczka-co tak stoisz jak widły w gnoju? Zatańczymy? Jesteś laska w dechę Chcesz monte? Co taka piękna, niebieskooka dama robi tutaj sama w czasie wakacji Chyba potrzebuje męskiego towarzystwa, czy nie mam racji? Mój kolega twierdzi że jesteś ładna... Ale ja się z nim nie zgadzam, bo myślę że jesteś BARDZO ŁADNA On: Lubisz desery? Ona: Tak On: A chciałabyś deser w postaci mnie? Jestem bardzo słodki Hej księżniczko, w którym zamku straszysz? -Przepraszam, która godzina? -(np.) Wpół do trzeciej. -To już najwyższy czas, żeby się zapoznać. Hej co za loki, dawno nie widziałem takiej foki Podchodzisz do dziewczyny i mówisz: -Jestem, pozostały Ci już tylko 2 życzenia. On-Ej a możę Bara-bara? Ona-Nie bzykam się z nieznajomymi On-Jak masz na imię Ona-Barbara On-Bara-bara Barbara ? Ja ci mówię, ja ci radzę, ty się połóż, ja ci wsadzę Jeżdżę GOLFEM II a jak mi kumpel pożyczy to III Wpadłaś mi w oko! Nie zepsuj tego! RE: Śmieszne teksty na podryw - Maxim128 - 21.03.2012 21:00 Drugie znam z Mafii II ![]() |