![]() |
Szkoła zablokowała łączność z programami, grami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Szkoła zablokowała łączność z programami, grami (/szkola-zablokowala-lacznosc-z-programami-grami-22637-t) |
Szkoła zablokowała łączność z programami, grami - Piszczala95 - 18.03.2012 23:47 Witam, Mam laptopa ze szkoły ale mam jeden problem, szkoła nam(uczniom) zablokowała połączenie z grami, programami jak np. skype czy gadu czy torrenty, chodzi o to ze program i gra sie włącza ale nie łapie internetu ![]() ![]() RE: Szkoła zablokowała łączność z programami, grami - izaw - 19.03.2012 02:06 Bo blokada jest na serwerze, a nie w laptopie. Nic nie zrobisz, chyba że zhakujesz, ale to wyższa szkoła jazdy i gwarancja wywalenia ze szkoły plus inne kłopoty. RE: Szkoła zablokowała łączność z programami, grami - thermalfake - 19.03.2012 15:24 Ostatnio takiemu niesfornemu gimnazjaliście, który przeciął kabel sieciowy na zewnątrz budynku zafundowaliśmy fakturkę na 400zł. Co się stało w kwestii wychowawczej tego nie wiem ![]() Szkoła nie może sobie pozwolić na zapychanie łącza czy udostępnianie go do celów niezgodnych z prawem. |