Mikrofon USB Logitech - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Mikrofon USB Logitech (/mikrofon-usb-logitech-22610-t) |
Mikrofon USB Logitech - Nozi - 17.03.2012 15:02 Witam, mam problem z sterownikiem do mikrofonu Logitech, podłączanego przez USB, lecz system wykrywa go jako nierozpoznane urządzenie, a nigdzie w sieci nie jestem w stanie znajleźć sterowników, mój system Win7 home premium 32bit, mikrofon: Logitech M/N E-UR20 Za pomoc w rozwiązaniu problemu z góry dziękuję z poważaniem Nozi RE: Mikrofon USB Logitech - OBCY1910 - 17.03.2012 15:26 Witaj Spóbuj podłączyć do innego portu USB , jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. RE: Mikrofon USB Logitech - Nozi - 17.03.2012 17:55 Niestety nie sprawdza się ta opcja, pobieram teraz wszystkie aktualizacje, może coś ruszy. Mam taki błąd:[attachment=4097] niestety na stronie producenta brak informacji. Po wszystkich aktualizacjach nadal mikrofon nie zostaje poprawnie wykryty przez system. Informacje na stronie producenta: Tytuł: Nie trzeba instalować oprogramowania Wersja oprogramowania: Brak Data opublikowania: N/A Platforma: Windows Vista Rozmiar pliku: Brak Brak możliwości wyboru Platformy- Windows 7 |