Nie byłem aż tak pijany..... - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Nie byłem aż tak pijany..... (/nie-bylem-az-tak-pijany-22601-t) |
Nie byłem aż tak pijany..... - LadyInBlue - 16.03.2012 22:11 - Nie byłem aż taki pijany! - Stary, wbiegłeś do monopolowego krzycząc "Precz z korupcją!" - Nie byłem aż taki pijany! - Stary pytałeś swojego ojca czy zrobił test ciążowy! - Nie byłem aż taki pijany ! - Stary biegałeś z latarka krzycząc " Wzywam Batmana!" - Nie byłem aż taki pijany! - Stary, pytałeś swoją dziewczynę czy jest wolna! - Nie byłem aż taki pijany! - Stary, wrzuciłeś swoja matkę do basenu krzycząc "Ratujcie orkę, ratujcie orkę!" - Nie byłem aż taki pijany! - Stary, złapałeś biedaka na ulicy krzycząc "Gienek, zaśpiewaj coś!" - Nie byłem aż taki pijany ! - Stary stanąłeś o 5 rano przed komisariatem krzycząc "Go Go Power Rangers!" - Nie byłem pijany! - Stary, wyrzuciłeś mojego chomika przez okno krzycząc "Pikachu wzywam cię!" |