![]() |
Rozwiązany Aktywacja Windows 7 z wersji ukraińskiej na polską - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Aktywacja Windows 7 z wersji ukraińskiej na polską (/aktywacja-windows-7-z-wersji-ukrainskiej-na-polska-22588-t) |
Aktywacja Windows 7 z wersji ukraińskiej na polską - spokojny01 - 16.03.2012 12:20 Witam Znajoma kupiła laptopa firmy emachines 355 w wersji ukraińskiej z oryginalnym Windowsem 7 home (tylko nie mogę się doczytać czy premium czy basic) i chce zapytać czy jak przeinstaluje jej system na wersje polska z użyciem tego samego systemu zadziała klucz aktywacyjny? I prośbę o poradę jak przerobić Windowsa z płyty tak żeby zainstalował się przez pendrive bo to jest laptop 10 calowy bądź czy po prostu można ściągnąć ze strony wersje trial i zaktywować kluczem? dzięki za wszelkie informacje RE: aktywacja Windows 7 home z wersji uk na pl - thermalfake - 16.03.2012 13:59 (16.03.2012 12:20)spokojny01 napisał(a): Znajoma kupila laptopa firmy emachines 355 w wersji ukrainskiej z orginalnym windowsem 7 home (tylko nie moge sie doczytac czy premium czy editon) Nie ma wersji home edition, jest starter > home premium > professional > ultimate > enterprise Cytat:chce zapytac czy jak przeinstaluje jej system na wersje polska z uzyciem tego samego systemu zadziała klucz aktywacujny? Tak. Cytat:I prosbe o porade jak przerobic Windowsa z plyty tak zeby zainstalowal sie przez pendrivea bo to jest laptop 10 calowy badz czy poprostu mozna sciagnac ze strony wersje trial i zaktywowac kluczem? Patrz do forumowego faq w dziale instalacja i konfiguracja jak wykonać instalator usb. Do podanej wersji nie ma trial'a. Moim zdaniem wystarczyłoby spolszczenie http://windows7forum.pl/spolszczenie-systemu-windows-7-ver-7601-tutorial-t-18256.html RE: aktywacja Windows 7 home z wersji uk na pl - spokojny01 - 16.03.2012 14:14 dzieki wielki za odpowiedz zapewne jest to wersja home premium a co do spolszcenia to juz probowalem na dwa sposoby i niestety mimo wszystko pokazuje mi error wiec poprostu przeinstaluje system, a z tego co czytałem to spolszczenie nie jest dokładne pozdrawiam RE: aktywacja Windows 7 home z wersji uk na pl - spokojny01 - 17.03.2012 08:58 witam mam takie jeszcze jedno pytanie po przetlumaczeniu wersji Windows 7 ukrainskiego którą ma obecnie moja znajoma znjaduje sie opis Windows 7 Elementarne Czy ktos mi powie jak mam traktowac to elemetarne - jako basic czy premium? RE: aktywacja Windows 7 home z wersji uk na pl - peciaq - 02.04.2012 13:47 Na logikę jak się zastanowić to Elementarne to jest coś podstawowego, więc jest to odpowiednik wersji Basic. |