Rozwiązany Zintegrowana karta sieciowa Fast Ethernet: jak podłączyć Wi-Fi? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Zintegrowana karta sieciowa Fast Ethernet: jak podłączyć Wi-Fi? (/zintegrowana-karta-sieciowa-fast-ethernet-jak-podlaczyc-wi-fi-22495-t) |
Zintegrowana karta sieciowa Fast Ethernet: jak podłączyć Wi-Fi? - kiele - 10.03.2012 13:05 Mam problem z internetem ponieważ mam kartę sieciową zintegrowaną (Fast Ethernet oparta na sis 900) ale nie wiem gdzie leży na płycie głównej a chciałbym podłączyć do niej antenę wifi jeśli to w ogóle możliwe. RE: zintegrowana karta sieciowa - Darki - 10.03.2012 13:23 a jaki model płyty głównej posiadasz ? RE: zintegrowana karta sieciowa - thermalfake - 10.03.2012 14:05 Technologia Fast Ethernet (100mbps) to technologia LAN a nie WLAN (wifi) więc to się ma nijak ze sobą (całkiem inne konektory). Jeśli chcesz mieć wifi to trzeba zakupić kartę sieciową wlan albo na złączu pci albo w formie adaptera usb. |