![]() |
Błąd podczas instalacji antywirusa Avast 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Błąd podczas instalacji antywirusa Avast 7 (/blad-podczas-instalacji-antywirusa-avast-7-22474-t) |
Błąd podczas instalacji antywirusa Avast 7 - szakaaal87 - 09.03.2012 19:16 Witam, Pojawia się błąd przy instalacji avast 7. Instalka pobrana ze strony producenta. Przed instalacją usunąłem poprzedniego antywirusa i wyłączyłem zaporę Windoswoską Klikam na instalkę i wyskakuje okno ![]() Użyłem funkcji szukaj - nic podobnego nie znalazłem Wujek google podaje informacje np że to może być firewall karty graficznej ![]() ktoś coś wie jak przeskoczyć ten problem? pzdr przeskoczyłem problem. pobrałem jeszcze raz instalkę i poszło. teraz mam problem z rejestracją. wydaje mi się, że to wina Avasta, chwilowo operacja nie działa, spróbuję później jak się będzie powtarzać to podziękuję nigdy nie miałem takich problemów jak z tym anty-virusem. RE: błąd "error 1006 (000003EE)" przy instalacji avast - darvd29 - 01.05.2012 16:12 Wykonałeś rzeczy które piszą w tym okienku? Tzn. ściągnij jeszcze raz, a jeśli używasz IE to najpierw wejdź do Panelu Sterowania i jakieś opcje internetowe i tam usuń (nie mam pojęcia co to Temporary Internet Files) RE: Błąd podczas instalacji antywirusa Avast 7 - peciaq - 02.05.2012 09:12 Temporary Internet Files to tymczasowe pliki internetowe, czyli pamięć podręczna, cookies, itd. Wyczyścisz je bez problemu np. CCleaner'em. RE: Błąd podczas instalacji antywirusa Avast 7 - jacek-placek - 02.05.2012 12:18 Problem może polegać na tym, że wcześniej miałeś Avast-a i pozostały po nim śmieci ;0 |