W koszu Win Vista - Spowolniona praca i długi start - proszę o sprawdzenie log'a - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Win Vista - Spowolniona praca i długi start - proszę o sprawdzenie log'a (/win-vista-spowolniona-praca-i-dlugi-start-prosze-o-sprawdzenie-log-a-22451-t) |
Win Vista - Spowolniona praca i długi start - proszę o sprawdzenie log'a - robertyu - 07.03.2012 19:54 Witam. Na początku chciałbym napisać, że owe logi są z Win Vista. Nie wiem czy jest to niezgodne z regulaminem, ale prosiłbym o pomoc. Laptop siostry coraz wolniej pracuje i coraz dłużej się włącza. Przesyłam logi i raporty zgodnie z "poradą". Prosiłbym o przejrzenie pod kątem niechcianych programów oraz o wskazanie, co można wyłączyć z autostartu i wywalić z systemu by przyspieszyć pracę laptopa. Oto logi: OTL: OTL.txt, Extras.txt RSIT: log.txt GMER: Gmer.log TDSSKiller: Report Przepraszam jeśli zły wątek lub coś nie tak zrobiłem. Prosił bym o jasną i klarowną pomoc (nie wszystko ogarniam jeszcze ) Pozdrawiam. |