Rozwiązany Konieczność codziennej aktywacji systemu na nowo - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Konieczność codziennej aktywacji systemu na nowo (/koniecznosc-codziennej-aktywacji-systemu-na-nowo-22450-t) |
Konieczność codziennej aktywacji systemu na nowo - Stunter - 07.03.2012 19:48 Witam wszystkich . Mam Windows 7 Home Premium 64bit BOX . Od razu przejdę do sedna sprawy . Moim problemem jest częste aktywowanie systemu w. 7 . Wchodzę w właściwości komputera i w dziale aktywacja systemu Windows pisze , że mam 3 dni na aktywację systemu . Klikam aktywuj online , jest ok . Włączam komputer na drugi dzień i znowu mam " liczba dni do aktywacji systemu : 3 " . I tak w kółko :/ Co mam z tym zrobić ? Proszę o szybką odpowiedź ;D Z góry dzięki ! RE: Codzienne aktywowanie systemu . POMOCY ! - thermalfake - 07.03.2012 21:31 Pytanie czy ten BOX jest jeszcze gdzieś zainstalowany. Skąd go masz ? Sklep, allegro ? Pobierz Microsoft MGA Diag Tool i wrzuć zawartość tego co wypluje (button "copy") na forum do znacznika code. RE: Codzienne aktywowanie systemu . POMOCY ! - Stunter - 07.03.2012 22:54 Problem rozwiązany ! RE: Codzienne aktywowanie systemu . POMOCY ! - thermalfake - 07.03.2012 23:32 O co tutaj chodzi, przez chwilkę widziałem wklejony log o który prosiłem a teraz nic nie ma z wpisem "problem rozwiązany" ? Konieczność codziennej aktywacji systemu na nowo (rozwiązany) - peciaq - 02.04.2012 15:30 Wątek rozwiązany. |