Rozwiązany Windows 7 Home Premium - zmiana domeny logowania do internetu. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 Home Premium - zmiana domeny logowania do internetu. (/windows-7-home-premium-zmiana-domeny-logowania-do-internetu-22419-t) |
Windows 7 Home Premium - zmiana domeny logowania do internetu. - raffe - 06.03.2012 08:44 Witam, Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam pytanie związane z Windows7 Home Premium. Czy w tym systemie można zmienić nazwę domeny logowania się do internetu? Dostęp do internetu mam za pomocą serwera proxy. Dziękuje. już sobie poradziłem: \ Mam jeszcze jedno pytanko, czy w tej wersji systemu można być członkiem domeny? RE: Windows 7 Home Premium - zmiana domeny logowania do internetu. - thermalfake - 06.03.2012 13:26 Tylko Professional/Ultimate/Enterprise. Windows 7 Home Premium - zmiana domeny logowania do internetu. (rozwiązany) - dhapollo - 09.03.2012 19:37 Wątek rozwiązany. |