Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci (/szerokopasmowe-polaczenie-sieci-komorkowej-polaczono-ale-brak-dostepu-do-sieci-22348-t) |
Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci - killers15 - 03.03.2012 12:31 Witam, Mam problem związany z PLAY online na abonament. Dostałem niedawno nowy modem E353, po zainstalowaniu nie mogę połączyć się z internetem. Połączenie jest, ale nie mam dostępu do internetu (Windows 7 Home Premium 64 bit). Na drugim komputerze z Windowsem 7 Professional (32 bit) wszystko jest ok zainstalowało się i śmiga. Poniżej załączam screeny z ipconfig. Pierwszy z kompa, na którym PLAY nie działa, a drugi na którym internet działa. internet nie działa internet działa RE: Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci - thermalfake - 03.03.2012 20:38 Linki do zdjęć nie działają. RE: Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci - killers15 - 04.03.2012 11:03 Poprawione, wrzuciłem screeny na inny serwer. RE: Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci - thermalfake - 04.03.2012 20:19 Być może problemem jest programik robiący za hotspot Connectify. Zrób punkt przywracania (na wszelki wypadek), usuń ten program dodatkowo zastosuj polecenia (z uprawnieniami admina) i restart sprzętu. netsh winsock reset catalog netsh int ip reset reset.log RE: Szerokopasmowe połączenie sieci komórkowej, połączono ale brak dostępu do sieci - killers15 - 06.03.2012 20:14 Dzięki thermalfake, po odinstalowaniu Conectify i wpisaniu komend wszystko hula jak trzeba temat do zamknięcia |