Rozwiązany Czarny ekran i kursor po uruchomieniu systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Czarny ekran i kursor po uruchomieniu systemu (/czarny-ekran-i-kursor-po-uruchomieniu-systemu-22330-t) |
Czarny ekran i kursor po uruchomieniu systemu - idas96 - 02.03.2012 13:03 Witam mam problem z moim Win 7 32 bit. Gdy włączam komputer ładuje mi się witamy a póżniej czarny ekran i kursor. Próbowałem już porad z internetu. Mogę nadusić ctrl alt delete. Czy pomoże mi przywracanie sytemu ? I jak je uruchomić bez menu start ? Próbowałem z wiersza poleceń. Przywracanie udało mi się zrobić juz z mconfig ale wyskakuję mi bląd microsoft.net click once launch ubility jak to naprawić ? RE: Problem z włączaniem systemu - łoli - 02.03.2012 14:33 wejdz w panel sterowania i tam jest pszywracanie systemu i zrób je jak nie pomoze to pozostaje format dysku czyli wgranie systemu na nowo RE: Problem z włączaniem systemu - dyzio2 - 02.03.2012 17:15 A uruchamia się w trybie awaryjnym? RE: Problem z włączaniem systemu - idas96 - 02.03.2012 18:03 nie poradziłem sobie już przywracanie systemu i skan antywirem |