Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Jak przywrócić usunięte konto Administratora - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Jak przywrócić usunięte konto Administratora (/jak-przywrocic-usuniete-konto-administratora-22320-t)

Jak przywrócić usunięte konto Administratora - qwer123411 - 01.03.2012 21:31

Witam mam problem usunąłem swoje główne , przez przypadek chciałem osunąć Administratora i dodać nowego i osunęło mój profil i mam prośbę :
1. Jak odzyskać te konto
2. Grzebałem się w plikach ponieważ podłączyłem xboxa przez program Windows media center i założyło mi nowego administratora i na swoim profilu miałem wszystko polokowane bo pisało że nie mam uprawnień do tego pomocy

RE: Jak przywrócić usunięte konto Administratora - Grzegorz1 - 14.05.2012 17:19

Podpinam się.
Proszę Was o pomoc. Kopiłem używanego kompa z zainstalowanym Windows 7. Nazwa kompa a zarazem administratora była fonetycznie azjatycka co było w ogóle trudne do wymowy dlatego chciałem je zmienić. Konto administratora w ogóle mi zniknęło i teraz jestem tylko gościem na swoim kompie. Nie mogę nic zmieniać, instalować, odinstalowywać itd. Doczytałem w necie, ze tylko reinstalacja pomoże i nawet się na to zdecydowałem ale (nie jestem pewien), żeby się dostać do partycji recovery także trzeba mieć uprawnienia admina na kompie. Wcześniej startowałem kompa w trybie awaryjnym żeby się zainstalować jako administrator ale tu w ogóle chyba nie ma takiego konta. Pomocy. Jak to zrobić? Czy to możliwe, żeby takie coś sprawiało taki duży problem?