![]() |
Rozwiązany Jak przywrócić ikonę do szybkiego uruchamiania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak przywrócić ikonę do szybkiego uruchamiania (/jak-przywrocic-ikone-do-szybkiego-uruchamiania-22200-t) |
Jak przywrócić ikonę do szybkiego uruchamiania - katjaxx - 25.02.2012 13:06 Po restarcie komputera z szybkiego uruchamiania zniknęła ikona, która pojawia się standardowo po zainstalowaniu Windows 7. [attachment=3990] Chodzi mi o tę pierwszą od lewej ikonkę po starcie, co to nawet nie wiem, jak się nazywa w załączniku, ale wygląda tak samo jak ikona "libraries" RE: jak przywrócić ikonę do szybkiego uruchamiania - kuba@webqwerty - 25.02.2012 15:47 Start > wszystkie programy > akcesoria > eksplorator windows > PPM > przypnij do paska zadań RE: jak przywrócić ikonę do szybkiego uruchamiania - katjaxx - 25.02.2012 23:11 hmm, bardzo możliwe, że pomogłeś, ale okazuje się, że problem jest nieco bardziej skomplikowany. Czy możliwe jest, że usunęłam w jakiś magiczny sposób Windowsa Explorera? bo niestety jak wchodzę w akcesoria, to nie ma go tam ![]() dobra, znalazłam tego explorera, przypięłam do paska narzędzi. nadal nie umiem przywrócić go do menu start do akcesoriów, ale to już nieistotne. mimo wszystko dzięki za pomoc ![]() |