Program do nagrywanie Gameplay-ów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Program do nagrywanie Gameplay-ów (/program-do-nagrywanie-gameplay-ow-22151-t) |
Program do nagrywanie Gameplay-ów - KuKiii9 - 23.02.2012 17:20 Siema, tak jak w temacie możecie coś polecić albo zaradzić? Używałem programów: Fraps, Camtasia Studio 7, GameCam, HyperCam3, Action mirillis, ZD Soft recorder . Powiem tak... Fraps powoduje spadek fps niezależnie jakie funkcje sie wybierze, ale to kit... minuta filmu to 2 Gb... dziekuje nie potrzebuje A z resztą jest tak, że nagrywają pięknie HD pulpit... a gdy wchodzę do gry... to już nie... Tylko CZARNY ekran :/ ... i dziwie się bo ludzie normalnie nagrywają. Zainstalowałem jakąś dużą paczkę kodeków ale to nie pomogło. Macie jakieś pomysły ? Nie polecajcie mi Frapsa RE: Program do nagrywanie Gameplay-ów - Maxim128 - 23.02.2012 17:32 HyperCam. Nawet kupić warto. RE: Program do nagrywanie Gameplay-ów - KuKiii9 - 23.02.2012 18:19 No tak miałem to... Ale mam problem głównie z Call of duty... jedynie to sprawia że jest czarny ekran w nagraniach niezależnie czy mw2 czy mw3... |