![]() |
Problem z sluchawkami + mikrofon - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Problem z sluchawkami + mikrofon (/problem-z-sluchawkami-mikrofon-22150-t) |
Problem z sluchawkami + mikrofon - Rathgar - 23.02.2012 17:18 Otóż kupiłem sobie słuchawki + mikrfon tanie ale nie sa takie zle Canyon CNR-HNS1 i nie chodzi kiedy podłaczam do panelu przedniego. Przedtem zdążyłem się skapnąć ,że należy w realteku włączyć panel przedni więc go włączyłem ale tylko słuchawki działają mikrofon nie. Sprawdzałem sprzęt na kompie kolegi i działał znakomicie ale u mnie nie działa mikrofon nie wiem co zrobić prosze o pomoc RE: Problem z sluchawkami + mikrofon - zorro223 - 24.02.2012 15:25 Zobacz czy przypadkowo nie masz uszkodzonego mikrofona technicznie. RE: Problem z sluchawkami + mikrofon - Rathgar - 24.02.2012 18:44 Sprawdzałem wszystko jest sprawne i działa znakomicie na kompie kolegi na windows XP ja posiadam win7 x64 ultimate |