![]() |
Nie można utworzyć nowego folderu na pulpicie: brak uprawnień - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Nie można utworzyć nowego folderu na pulpicie: brak uprawnień (/nie-mozna-utworzyc-nowego-folderu-na-pulpicie-brak-uprawnien-22120-t) |
Nie można utworzyć nowego folderu na pulpicie: brak uprawnień - djsimon86 - 22.02.2012 08:34 ..właśnie taki komunikat mi wyskakuje jak chce zrobić nowy folder na pulpicie..,jest tylko jedno konto użytkownika na komputerze i dlatego nie wiem co jest nie tak...jakiś pomysł porada? RE: Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji - House - 22.02.2012 17:51 Jesteś zalogowany jako administrator na komputerze, czy wchodzisz za pomocą konta gościa? RE: Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji - djsimon86 - 23.02.2012 15:23 (22.02.2012 17:51)House napisał(a): Jesteś zalogowany jako administrator na komputerze, czy wchodzisz za pomocą konta gościa? Witaj jestem zalogowany jako administrator RE: Musisz mieć uprawnienia do wykonania tej operacji - Portator - 23.02.2012 16:13 Witaj. Sprawdź proszę czy możesz tworzyć nowe foldery w innych lokalizacjach i przenosić na pulpit. Otwórz właściwości pulpitu, sprawdź kto ma i jakie uprawnienia oraz kto jest bieżącym właścicielem. |