![]() |
Sterownik do Epson Stylus Color 3000 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterownik do Epson Stylus Color 3000 (/sterownik-do-epson-stylus-color-3000-22119-t) |
Sterownik do Epson Stylus Color 3000 - florentyna - 22.02.2012 06:32 Witam. Potrzebuję pomocy. Mam Win7 64 bit. Wprawdzie drukarka bez problemów zainstalowała się, jednak sterownik Inbox zawarty w systemie, w opcjach ustawień drukowania nie posiada możliwości zdefiniowania niestandardowych rozmiarów papieru, co jest dla mnie niezbędne. Próbowałam uruchomić stary sterownik w trybie zgodności z XP i 2000, ale nie można. Obawiam się, że będę musiała tylko z tego względu zainstalować drugi system. Słyszałam coś o trybie XPMode, ale nie wiem czy to zadziała, ponadto dla mnie to czarna magia jest i chyba nie potrafię tego uruchomić. Może ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie? |