czy key do kupienia jest legalny ? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: czy key do kupienia jest legalny ? (/czy-key-do-kupienia-jest-legalny-22110-t) |
czy key do kupienia jest legalny ? - Borciu - 21.02.2012 21:25 jak w temacie mam Win 7 ultimate (teraz czarn prawda) po 2 formacie i nie udaje mi sie uzyc aktywatora jestes mini komputerowcem ktorego pasja jest robienie filmow w przerwach grafika uzywam after effects cs5 , photohop cs5 i gimp ;p w aae mam sporo waznych pluginow photoshopa ciezko dostac a co do gimpa sporo pedzli + czcionki wiec nie mam ochoty juz formatowac ;/ juz jestem po miesiacu Windowsa co wlaczenie czarny ekran oraz informacje że padlem ofiara falszywego oprogramowania na allegro znalazlem key do kupienia bo z pudelkiem win jest w pizdziet drozszy ... 300 zł key czy jest to legalne ?czy to pomoze? Pewnie jest w regulaminie zakaz piracenia alee... czy da sie jakos teraz naprawic Windowsa ? jakis aktytwator ? 800+ zł za Windowsa to za duzo moj komp jest warty nieco wiecej |