![]() |
Windows 7 Home Premium - automatyczne instalowanie aktualizacji zawiesza się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Windows 7 Home Premium - automatyczne instalowanie aktualizacji zawiesza się (/windows-7-home-premium-automatyczne-instalowanie-aktualizacji-zawiesza-sie-22051-t) |
Windows 7 Home Premium - automatyczne instalowanie aktualizacji zawiesza się - mojo86 - 19.02.2012 11:16 Witam, przeszukałam już forum i pojawiły się już podobne wątki, ale nigdzie nie znalazłam jednoznacznego rozwiązania, które mogłoby mi pomóc. Posiadam netbooka Samsung RV 511 z systemem Windows 7 Home Premium. Wczoraj wieczorem przy wyłączaniu zaczęły instalować się automatyczne aktualizacje, system 'utknął' na aktualizacji 10 z 11 i tak to już trwało dobrych 10 godzin. Dzisiaj próbowałam zrestartować ręcznie, ale po reboocie automatycznie od razu pojawia się niebieski ekran aktualizacji. Próbowałam również z wyjęciem na chwilę baterii, ale to również niewiele daje - na 2 sekundy pojawia się ekran startowy Windows 7 (ten czarny z falującym znaczkiem) a potem natychmiast wraca do niebieskiego aktualizacji. Pad nie odpowiada więc nie bardzo wiem co mam w tej sytuacji zrobić. Zaznaczam, że jestem kompletnym laikiem komputerowym (jakby to nie było już oczywiste), więc nie mam pojęcia co mam wcisnąć czy tp., potrzebna pomoc łopatologiczna ![]() |