![]() |
Rozwiązany Windows 7 HP SP1 - język polski - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Windows 7 HP SP1 - język polski (/windows-7-hp-sp1-jezyk-polski-21991-t) |
Windows 7 HP SP1 - język polski - wac92 - 16.02.2012 21:33 Witam. Przejrzałem już setki tematów, próbowałem różne rzeczy samemu ale to nic nie dało, dlatego teraz piszę.. Mianowicie mam problem. Laptop HP zakupiony w Holandii z holenderskim językiem. 7 home premium SP1, niestety. Chce zmienić na polski, ale jak. W wierszu poleceń muszę pisać po holendersku komendy, ale jak, jak nie znam? Ściągnąłem lp.cab, ściągnąłem plik do rejestru, niby skończyło, ale po ponownym odpaleniu systemu był tylko czarny ekran i dupa. Przywrócenie poprzedniego stanu dało to, że wszystko działało i dalej jest język holenderski. Co dalej.. ? RE: Windows 7 home premium sp1 język polski - thermalfake - 16.02.2012 21:51 (16.02.2012 21:33)wac92 napisał(a): Chce zmienić na polski, ale jak. W wierszu poleceń muszę pisać po holendersku komendy, ale jak, jak nie znam? Komendy systemowe zawsze są w języku angielskim niezależnie od języka. W polskiej wersji jest to samo. Różnica tylko jest taka, że wyniki komend, ich opisy muszą być w języku danej lokalizacji. Cytat:Ściągnąłem lp.cab, ściągnąłem plik do rejestru, niby skończyło, ale po ponownym odpaleniu systemu był tylko czarny ekran i dupa. Przywrócenie poprzedniego stanu dało to, że wszystko działało i dalej jest język holenderski. http://windows7forum.pl/spolszczenie-systemu-windows-7-ver-7601-tutorial-t-18256.html RE: Windows 7 home premium sp1 język polski - wac92 - 17.02.2012 12:59 dzięki wielkie za pomoc ![]() zrobione, temat do zamknięcie ![]() Windows 7 home premium sp1 język polski (rozwiązany) - House - 18.02.2012 07:07 Wątek rozwiązany. |