Problem ze zmianą języka - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem ze zmianą języka (/problem-ze-zmiana-jezyka-21957-t) |
Problem ze zmianą języka - kocisko19 - 15.02.2012 20:40 Witam mam problem ze zmianą języka w Windowsie 7 Home Premium a zacznę od początku . Kupiłem wczoraj laptopa marki Asus i wszystko było idealnie przed snem wyłączyłem laptopa lecz dokonywała się jaka aktualizacji po aktualizacji komputer wyłączył się normalnie . Dzisiaj wróciłem do domu włączyłem komputer i tak jakby windows się od nowa instalował tylko że wszystko w języku Czeskim zmieniłem wszystkie ustawiania w "Język i Region" na Polskie lecz nic z tego wszystko dalej jest po Czesku proszę o pomoc nie mam pojęcia co mam już robić koledzy z góry wielkie Dzięki RE: Problem ze zmianą języka - Popiolek - 15.02.2012 20:51 Spolszczenie systemu Windows 7 ver.7601 (tutorial) Spolszczenie systemu Windows 7 (tutorial) Powinno pomóc RE: Problem ze zmianą języka - kocisko19 - 15.02.2012 20:53 no ale wszystko było ok i to mnie dziwi :/ RE: Problem ze zmianą języka - zorro223 - 15.02.2012 21:25 Możliwe że, podczas aktualizacji była awaria i komputer przypadkowo zmienił język systemu. |