![]() |
W koszu Win7 Home Premium - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Win7 Home Premium (/win7-home-premium-21941-t) |
Win7 Home Premium - szymon123gg - 15.02.2012 10:11 Witam posiadam Laptop firmy Dell i ostatnio miałem problem z boot/bmp, dlatego z oryginalnej wersji win7 home premium x64 musiałem przerzucić się na win7 Ultimate ( piracki ) posiadam klucz aktywacji do win7 home premium, lecz nie mam płytki i nie wiem co zrobić i czy ściągać jakieś niepewne wersję z internetu, proszę Was o pomoc z znalezieniem i instrukcją jak zainstalować z powrotem Win 7 home premium x64 Ps. Jestem w tym zielony Pozdrawiam Szymon RE: Win7 Home Premium - thermalfake - 16.02.2012 10:20 Poprosić kolegę/znajomych o użyczenie nośnika z home premium w wersji oem, resztę sam musisz doinstalować i aktywować system on-line lub telefonicznie. Pół biedy jeśli partycja recovery nie została ruszona przy formatowaniu to może udało by się przywrócić system przy użyciu konsoli odzyskiwania win re. |