![]() |
Windows Movie maker - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Windows Movie maker (/windows-movie-maker-21888-t) |
Windows Movie maker - AngelDevilOna - 12.02.2012 22:34 nie mogę zapisać filmu... po zakończeniu pracy, kiedy zrobię zapisz film wyskakuje mi ze zakonczono zapisywanie, ale filmu nigdzie nie ma, a wybrałam jako docelowo pulpit, a "zapis" kończy się od razu, dodam że już kilka filmików zrobiła i takie coś po raz pierwszy mam, odinstalowalam i zainstalowalam,już 5 razy i nadal to samo. proszę o pomoc RE: Windows Movie maker - sito88 - 13.02.2012 10:19 Dawno na Movie makerze nie pracowalem ale nie bylo trzeba tam przypadkiem zaznaczyc dlugosci filmu co ma byc zapisana? Bo ja glownie pracuje na after effects i sony vegas i musze takie cos zrobic ![]() RE: Windows Movie maker - AngelDevilOna - 13.02.2012 10:53 (13.02.2012 10:19)sito88 napisał(a): Dawno na Movie makerze nie pracowalem ale nie bylo trzeba tam przypadkiem zaznaczyc dlugosci filmu co ma byc zapisana? Bo ja glownie pracuje na after effects i sony vegas i musze takie cos zrobic dzięki za odpowiedź ale niestety nie w tym rzecz... często robiłam filmiki, a takie coś mam po raz pierwszy... widziałam kilka forum o podobnym problemie lecz w każdym ludzie pisali że wyskakuje im komunikat o jakimś błędzie... u mnie nic nie wyskakuje, wręcz przeciwnie pisze że zapisanie zostało zakończone sukcesem, ale wcześniej nie pojawiało się jak zawsze proces zapisanie, tylko od razu wskoczyło, a filmiku nie ma.... RE: Windows Movie maker - sito88 - 13.02.2012 12:54 po pracy zobacze co to moze byc, wiec wieczorkiem postaram sie dac odpowiedz ![]() ![]() RE: Windows Movie maker - AngelDevilOna - 13.02.2012 13:29 ech próbowałam już zmienić lokalizację zapisu... ale ciągle to samo RE: Windows Movie maker - sito88 - 14.02.2012 11:21 Niestety nie dostalem sie wczoraj do kompa wieczorem ![]() ![]() |