Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Windows Movie maker - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Windows Movie maker (/windows-movie-maker-21888-t)

Windows Movie maker - AngelDevilOna - 12.02.2012 22:34

nie mogę zapisać filmu... po zakończeniu pracy, kiedy zrobię zapisz film wyskakuje mi ze zakonczono zapisywanie, ale filmu nigdzie nie ma, a wybrałam jako docelowo pulpit, a "zapis" kończy się od razu, dodam że już kilka filmików zrobiła i takie coś po raz pierwszy mam,
odinstalowalam i zainstalowalam,już 5 razy i nadal to samo. proszę o pomoc

RE: Windows Movie maker - sito88 - 13.02.2012 10:19

Dawno na Movie makerze nie pracowalem ale nie bylo trzeba tam przypadkiem zaznaczyc dlugosci filmu co ma byc zapisana? Bo ja glownie pracuje na after effects i sony vegas i musze takie cos zrobic Zadowolony

RE: Windows Movie maker - AngelDevilOna - 13.02.2012 10:53

(13.02.2012 10:19)sito88 napisał(a):  Dawno na Movie makerze nie pracowalem ale nie bylo trzeba tam przypadkiem zaznaczyc dlugosci filmu co ma byc zapisana? Bo ja glownie pracuje na after effects i sony vegas i musze takie cos zrobic Zadowolony

dzięki za odpowiedź ale niestety nie w tym rzecz... często robiłam filmiki, a takie coś mam po raz pierwszy... widziałam kilka forum o podobnym problemie lecz w każdym ludzie pisali że wyskakuje im komunikat o jakimś błędzie... u mnie nic nie wyskakuje, wręcz przeciwnie pisze że zapisanie zostało zakończone sukcesem, ale wcześniej nie pojawiało się jak zawsze proces zapisanie, tylko od razu wskoczyło, a filmiku nie ma....

RE: Windows Movie maker - sito88 - 13.02.2012 12:54

po pracy zobacze co to moze byc, wiec wieczorkiem postaram sie dac odpowiedz Uśmiechnięty Sprobuj jeszcze zmienic lokalizacje zapisu Zadowolony moze pomoze

RE: Windows Movie maker - AngelDevilOna - 13.02.2012 13:29

ech próbowałam już zmienić lokalizację zapisu... ale ciągle to samo

RE: Windows Movie maker - sito88 - 14.02.2012 11:21

Niestety nie dostalem sie wczoraj do kompa wieczorem Zadowolony jak mozesz to podeslij screena przed samym zapisem Zadowolony