![]() |
Usunięcie partycji recovery - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Usunięcie partycji recovery (/usuniecie-partycji-recovery-21832-t) |
Usunięcie partycji recovery - mosio - 10.02.2012 14:06 Witam, jakieś dwa miesiące temu zainstalowałem sobie oryginalnego Windows 7 Professional. Wcześniej miałem pre-instalowanego Windowsa HP z partycja recovery. Jak się dowiedziałem na tym forum, po instalacji Windowsa z płytki partycja recovery znika, jednak ja widzę ją wciąż widzę ją w panelu "zarządzaj" w Moim komputerze. Zajmuje ona 15 GB(wolne (9,53). Czy mogę ją sformatować, żeby mieć dodatkowe miejsce na jakiś dodatkowy system operacyjny? RE: Usunięcie partycji recovery - Jazz - 10.02.2012 18:25 Oczywiście, że możesz. RE: Usunięcie partycji recovery - mosio - 10.02.2012 19:36 a Tryb odzyskiwania/naprawy systemu, będzie dalej dostępny? RE: Usunięcie partycji recovery - Jazz - 10.02.2012 19:45 Nie będzie, zostaje Ci stawianie systemu z płytki. |