![]() |
Reinstalacja Windows 7 na lapku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Reinstalacja Windows 7 na lapku (/reinstalacja-windows-7-na-lapku-21825-t) |
Reinstalacja Windows 7 na lapku - wct7 - 10.02.2012 02:34 Witam, Jestem tutaj po raz pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość jeśli temat był. Rok temu kupiłem lapka marki acer z wgranym systemem win7. Jeden z dwóch dysków padł. Niestety znajdowały się na nim wszystkie dane, łacznie z systemem. Nie zrobiłem żadnej kopii zapasowej:/ Mam pytanie, czy jest możliwość pobrania w jakiś sposób oprogramowania i zainstalowania go na drugim dysku? Mam co prawda cd-key, ale w tej chwili chyba na nic mi się nie przyda:/ RE: Reinstalacja Windows 7 na lapku - Waves97 - 10.02.2012 08:43 Możesz pobrać z internetu obraz .iso płyty z Windows 7 Home Premium i wypalić na płycie. Potem uruchomić z niej komputer i zainstalować system podając klucz z obudowy. System pobierz legalnie ze strony Microsoftu ( ENG ) i wg. poradnika na Tym forum sploszcz go ![]() RE: Reinstalacja Windows 7 na lapku - thermalfake - 12.02.2012 19:56 Nie wiadomo czy jest to fabrycznie home premium. Bez kombinacji ze spolszczaniem wystarczy nośnik taki jaki jest sprzedawany w sklepie (oczywiście z tej samej wersji). |