Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Gry (/gry-29-f)
+---- Wątek: Rozwiązany W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie (/w-jakiej-lokalizacji-znajduja-sie-standardowe-gry-zawarte-w-systemie-21816-t)

W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - arcymag - 09.02.2012 19:58

Witam.
Gdzie są pliki gier systemowych kierki itp. Chodzi mi o pliki które mógłbym skopiować i przenieść na inny komputer. Tych z folderu gry w menu start nie da się skopiować a innych lokalizacji nie mogę namierzyć.

RE: W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - DamiaX - 09.02.2012 20:15

Witaj.
Moim zdaniem te gry znajdziesz pod tą lokalizacją :
Kod:
C: \ProgramData\Microsoft\Windows\Menu Start\Programy\Gry\
.
Ale nie jestem tego pewien.

RE: W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - arcymag - 09.02.2012 20:55

Pod ta lokalizacja sa skroty

RE: W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - Jazz - 10.02.2012 15:42

Kod:
C: \Program Files\Microsoft Games\

RE: W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - sherman2409 - 10.02.2012 19:31

(09.02.2012 20:55)arcymag napisał(a):  Pod ta lokalizacja sa skroty

W Windows 7, po kliknięciu PPM na skrót pojawia się menu z poleceniem "Otwórz lokalizację pliku".

RE: W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie - arcymag - 10.02.2012 19:37

dzieki Jazz o to chodzilo!. Sherman sprobuj swojej metody na przykladzie ktorejs z gierek systemowych i daj znac czy skierowalo cie do lokalizacji podanej przez Jazza

W jakiej lokalizacji znajdują się standardowe gry zawarte w systemie (rozwiązany) - peciaq - 23.12.2012 19:16

Wątek rozwiązany.