Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? (/jak-zablokowac-pasek-jezyka-by-ten-nie-znikal-21810-t)

Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - lechuses - 09.02.2012 15:18

Tak jak w temacie, po instalacji systemu WIN7 Ultimate 32bit wyłączyłem pasek języka w prawym dolnym roku. Teraz gdy go włączyłem, po zminimalizowaniu wszystkich aktywnych programów, gdy widać sam pulpit, pasek również znika. Jak mogę go zablokować by był cały czas na wierzchu?

RE: [WIN7] Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - dan88 - 09.02.2012 16:05

kliknij start potem prawy przycisk myszy na tle >właściwości i potem w zakładce pasek zadań zaznacz zablokuj pasek

RE: [WIN7] Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - lechuses - 09.02.2012 16:34

Nadal to samo. Gdy kliknę na pulpit ikonka się pojawia. Może źle się wyraziłem w pierwszym poście, chodzi mi o tą ikonkę "PL" i klawiaturkę obok.

RE: [WIN7] Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - kuba@webqwerty - 09.02.2012 16:38

To jest błąd Windowsa. Raz jest a raz nie. Też tak mam. Nie ma się co przejmować tym. Zadowolony

RE: [WIN7] Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - dan88 - 09.02.2012 16:44

A...to ja chyba źle ciebie zrozumiałem.To co przedmówca powiedział taki mały chochlik ze strony windows'a tego nie zmienisz nie ma się czym przejmować też mnie to kiedys denerwowało ale się przyzwyczaiłemKozak

RE: [WIN7] Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? - lechuses - 09.02.2012 17:18

Aha, dobra, dzięki za informacje Uśmiechnięty Wyjaśniło się.

[WIN7] Jak zablokować pasek języka by ten nie znikał? (rozwiązany) - House - 09.02.2012 17:34

Wątek rozwiązany.