![]() |
Problem z wejściem w Android Market (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Problem z wejściem w Android Market (rozwiązany) (/problem-z-wejsciem-w-android-market-rozwiazany-21800-t) |
Problem z wejściem w Android Market (rozwiązany) - MrDanio - 08.02.2012 22:33 Kiedy klikam w ikonkę Android Market wyskakuje mi Google Konta, loguje się i czekam. Następnie wyskakuje komunikat "Nie mozna ustanowic stabilnego połączenia transmisji danych z serwerem". Oczywiście Wi-Fi mam włączone. Jeżeli chodzi o Dane Pakietowe to w opcjach zaznaczam "Użyj danych pakietowych", lecz po wyjściu z ustawień i po ponownym wejściu do ustawień ta opcja jest odznaczona :/ Szukałem w googlach, ale nie za bardzo rozumiem co tam piszą (jakieś WIPE itp.). RE: Problem z wejściem w Android Market. - PLANETKA - 09.02.2012 15:11 A co to masz za tl ? , jak coś wipe zrób pełne i zobacz czy podziała. RE: Problem z wejściem w Android Market. - MrDanio - 09.02.2012 16:14 Mam Galaxy Mini S5570. A te WIPE jak mam zrobić ? I czy to nie uszkodzi fona ? RE: Problem z wejściem w Android Market. - PLANETKA - 09.02.2012 18:51 No wejdz w ustawienia i wykonaj reset tl tzn przywróć ustawienia fabryczne. A tl ci nie uszkodzi nie bój się. RE: Problem z wejściem w Android Market - MrDanio - 10.02.2012 21:17 Wszystko już rozwiązałem. Mianowicie : 1. Reset ustawień. 2. Musiałem utworzyć nowe konto Google przez telefon ! (nie wpadłem na to ![]() Oczywiście dla PLANETKI "POMÓGŁ" za zaangażowanie w sprawie. ![]() Do zamknięcia. Problem z wejściem w Android Market (rozwiązany) - DamiaX - 11.02.2012 17:18 Wątek rozwiązany. |