HP Compaq Presario CQ 56-201sw + czytnik kart pamięci - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: HP Compaq Presario CQ 56-201sw + czytnik kart pamięci (/hp-compaq-presario-cq-56-201sw-czytnik-kart-pamieci-21792-t) |
HP Compaq Presario CQ 56-201sw + czytnik kart pamięci - emotion_picture - 08.02.2012 18:35 Witam serdecznie. Chciałabym przedstawić zaistniały problem. Dziś zakupiłam czytnik kart pamięci marki HAMA i od razu po powrocie do domu chciałam wypróbować nowy nabytek. Niestety, żadne urządzenie sie nie wykrywa, a sterowniki nie instalują się automatycznie , tak jak to było do tej pory. Czy muszę zainstalować jakiś sterownik? jeśli tak, to jaki? Nie mam o tym zielonego pojęcia ; < Proszę o pomoc. Zapomniałam dodać, że posiada system operacyjny Windows 7. |