![]() |
Rozwiązany Jak wyłączyć klawisze filtru, ponieważ nie można się zalogować? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak wyłączyć klawisze filtru, ponieważ nie można się zalogować? (/jak-wylaczyc-klawisze-filtru-poniewaz-nie-mozna-sie-zalogowac-21791-t) |
Jak wyłączyć klawisze filtru, ponieważ nie można się zalogować? - smyk - 08.02.2012 18:25 Jak w temacie chce wpisać hasło logowania ale jak sie właśnie dowiedziałem moja siostra przez przypadek włączyła opcje " klawisze filtru". Proszę o pomoc w wyłączeniu lub pomocy przy zalogowaniu. Klawiatura ekranowa działa tak jak stacjonarna czyli tam tez nie mogę wpisać znaków jakich chce podczas logowania.Dodam ze mam win7starter. Z góry dzięki. RE: logowanie vs. klawisze filtru - Portator - 09.02.2012 16:37 Witaj. Panel sterowania > Centrum ułatwień dostępu > Ułatw korzystanie z klawiatury. Odznacz opcję klawisze filtru. Na przyszłość nie trzymać długo wciśniętego klawisza Shift. |