![]() |
Rozwiązany Problem z WiFi - połączenie z internetem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z WiFi - połączenie z internetem (/problem-z-wifi-polaczenie-z-internetem-21771-t) |
Problem z WiFi - połączenie z internetem - kaliadam - 08.02.2012 07:43 Proszę o pomoc mam problem z WiFi łączy się z moją siecią ale pokazuje brak połączenia z internetem Tutaj na forum znalazłem podpowiedź która pewnie by pomogła przy moim problemie ale nie wiem jak się do tego zabrać - Czy ktoś może mi wytłumaczyć co ja mam zrobić gdzie wejść co zmienić itp. Z góry dziękuję za pomoc. RE: Problem z WiFi - połączenie z internetem - szymnax - 08.02.2012 10:00 Kto jest twoim dostawcą internetu? RE: Problem z WiFi - połączenie z internetem - kaliadam - 08.02.2012 10:34 (08.02.2012 10:00)szymnax napisał(a): Kto jest twoim dostawcą internetu?TV VEKTRA jest moim dostawcą. Na telefonie funkcjonuje mi poprawnie WiFi telefon łączy się bez problemu z internetem. Mój Router to D-LINK Problem już rozwiązany. Ustawienia w routerze się nie trzymały dopisywałem adres MAC mojej karty, ale przy próbie połączenia router gubił jej adres i nie pozwalał się połączyć. Już wszystko hula Problem z WiFi - połączenie z internetem (rozwiązany) - peciaq - 08.02.2012 12:44 Wątek rozwiązany. To się zdecyduj, bo napisałeś że rozwiązany i że wszystko hula... Problem z WiFi - połączenie z internetem (rozwiązany) - House - 08.02.2012 22:18 Wątek rozwiązany. |