![]() |
Konfiguracja Windows 7 Starter - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Konfiguracja Windows 7 Starter (/konfiguracja-windows-7-starter-21764-t) |
Konfiguracja Windows 7 Starter - mikolaj9545 - 07.02.2012 20:23 Na wstępie chciałbym przywitać się ze wszystkimi użytkownikami tego zacnego forum ![]() Mój problem dotyczy netbooka marki samsung model nc110-hz1pl z zainstalowanym windowsem 7 starter. System ten nie przypadł mi do gustu z paru powodów: -mała możliwość konfiguracji graficznej(po części sam już to rozwiązałem, lecz prosiłbym o jakieś porady jak można urozmaicić wygląd tegoż systemu) -brak możliwości powrotu do windows media player 11(czy możecie podzielić się ze mną sposobem powrotu do starej wersji tego odtwarzacza?) Za wszystkie odpowiedzi serdeczne Bóg zapłać. Nie no, żartowałem Dzięki. ![]() RE: Konfiguracja Windows 7 Starter - stingear - 07.02.2012 20:53 Windows w wersji Starter jest najbardziej okrojoną i ubogą wersją W7. Jest on przystosowany do działania na notebokach(czyli sprzęcie słabym, inaczej nowoczesnych maszynach do pisania + internet), więc nie oczekuj od niego tego, co oferuje np wersja Home. Ten system ma być okrojony, żeby nie obciążać(i tak już słabego) sprzętu, a co za tym idzie, nie pozwala uruchomić więcej niż 3 aplikacje jednocześnie. |