![]() |
Zacinanie się netbooka HP Mini z systemem Windows 7 starter...podczas włączania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Zacinanie się netbooka HP Mini z systemem Windows 7 starter...podczas włączania (/zacinanie-sie-netbooka-hp-mini-z-systemem-windows-7-starter-podczas-wlaczania-21759-t) |
Zacinanie się netbooka HP Mini z systemem Windows 7 starter...podczas włączania - lisiczka94 - 07.02.2012 18:34 Posiadam netbooka HP Mini z systemem Windows 7 starter .. Mam w tej chwili mały problem . Gdy włączam netbooka i wpisuje hasło natychmiast netbook mi sie zacina . Internet w ogóle nie chce sie załadować a jak się już załaduje to nie da się nic włączyć ponieważ netbook natychmiast się wyłącza . Próbowałam oczyszczać dysk używałam CClenara ale nic nie pomogło . Nie wiem co się dzieje i nie wiem jak naprawić . W tym momencie pracuje na trybie awaryjnym. Jest jakiś sposób na naprawienie tego ? (Netbook niedawno był przywracany do ustawień fabrycznych ponieważ miał 3 poważne wirusy) |