Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Dell Studio 1555 - nie mogę zainstalować bluetooth - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Dell Studio 1555 - nie mogę zainstalować bluetooth (/dell-studio-1555-nie-moge-zainstalowac-bluetooth-21675-t)

Dell Studio 1555 - nie mogę zainstalować bluetooth - aston - 04.02.2012 16:37

Witam! Mam problem z zainstalowaniem bluetooth w Dell Studio 1555. Próbowałem chyba wszystkiego. Oczywiście pierwsze co zrobiłem to wszedłem na stronę producenta. Pościągałem potrzebne pliki. Ale nic z tego. Próbowałem dojść po servis tagu pokierowało mnie dobrze, ale nic z tych plików nie pasuje bo wciąż nie działa. Już tak zwątpiłem że odkręciłem na dole obudowie czy sprawdzić w ogóle jest to urządzenie - na szczęście jest. Wchodząc do menadżera urządzeń widzę w drzewku Dell Wireless 370 Bluetooth Mini-Card, ale przy ikonce jest wykrzyknik na żółtym tle, a urządzenie w drzewku znajduje się Pod Inne urządzenie.
System Win 7 64 bit - co bardziej mnie dziwi, system powinien sam wykryć urządzenie. Proszę o pomoc.

RE: Dell Studio 1555 - nie mogę zainstalować bluetooth - House - 04.02.2012 16:43

W tym samym Menedżerze prawy przycisk myszy na tego bluetootha z wykrzyknikiem i odinstaluj go. Ponownie uruchom komputer i raz jeszcze zainstaluj sterownik ze strony Della.