Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Bluescreen nvlddmkm.sys (najczęściej w grach na silniku Source, po włączeniu i załadowaniu) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Bluescreen nvlddmkm.sys (najczęściej w grach na silniku Source, po włączeniu i załadowaniu) (/bluescreen-nvlddmkm-sys-najczesciej-w-grach-na-silniku-source-po-wlaczeniu-i-zaladowaniu-21671-t)

Bluescreen nvlddmkm.sys (najczęściej w grach na silniku Source, po włączeniu i załadowaniu) - Dispatch - 04.02.2012 14:58

Mam poważny problem z laptopem. Po reinstalacji systemu (oryginał) prawie każda gra wywołuje BSoD (m.in. gry oparte na silniku Source, jak i AC: Revelations) w którym jest wskazany plik nvlddmkm.sys. Mam najnowsze sterowniki.

Specyfikacja komputera:

CPU - Intel Core 2 Duo P7450, 2,13 GHz

GPU - Nvidia GeForce GT 240M, 1 GB

RAM - 4 GB

120 GB HDD

System: Windows 7 x64.

Jeśli coś jeszcze jest potrzebne to proszę pisać. Z góry dziękuję za pomoc.

RE: Bluescreen nvlddmkm.sys (najczęściej w grach na silniku Source, po włączeniu i załadowaniu) - Dispatch - 05.02.2012 12:49

Ale czy ktoś w ogóle mógłby się tym wątkiem zainteresować? Ostatnio zainstalowałem też swój Battlefield 1942, nawet na tym bluescreenuje po załadowaniu mapy! Żaden fix nie pomaga, co ja mam robić?