Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Falująca, (romazana) grafika na pulpicie i nie tylko - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Falująca, (romazana) grafika na pulpicie i nie tylko (/falujaca-romazana-grafika-na-pulpicie-i-nie-tylko-21667-t)

Falująca, (romazana) grafika na pulpicie i nie tylko - Duum - 04.02.2012 09:57

Witam Was.
Ostatnio zmieniłem windows XP na windows7 ultimate i od tego czasu mam taki problem, że faluje i rozmazuje mi się pulpit (ekran) przykład przeglądam strony a po bokach wszystko mi sie rozmazuje i wtedy musze odświeżyc i przez chwile jest normalnie a potem znowu masakra. Wiecie o co chodzi? Karta graficzna moja to : nvidia geforce 615SE nForce 430. Może to wina sterowników? braku jakiegos sterownika? Bo wątpie, że coś z moim sprzętem bo na XP miałem dobrze a i jak gram w tibie to mam to samoo Zacieszacz apogeum normalnie. Zacieszacz Pozdrawiam

RE: Falująca(romazana) Grafika na pulpicie i nie tylko - kuba@webqwerty - 04.02.2012 10:13

Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej/monitora.

RE: Falująca(romazana) Grafika na pulpicie i nie tylko - Duum - 04.02.2012 11:55

Do karty mam napewno najnowsze a do monitora jakie sterowniki i skąd bo sie nie orientuje

RE: Falująca(romazana) Grafika na pulpicie i nie tylko - kuba@webqwerty - 04.02.2012 11:56

Ze strony producenta.

RE: Falująca(romazana) Grafika na pulpicie i nie tylko - Duum - 04.02.2012 13:24

Taak wątpie że jest coś takiego jak sterowniki do monitora philips 170S o ile dobrze znalazłem nazwe bo ja nigdzie tego znaleść nie moge ;/

RE: Falująca(romazana) Grafika na pulpicie i nie tylko - peciaq - 04.02.2012 15:30

To pobierz program DriverMax albo Slim Drivers i zainstaluj sterownik który ci wskaże jeden z tych programów.