![]() |
|
Rozwiązany Dlaczego nie wykrywa mikrofonu? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Dlaczego nie wykrywa mikrofonu? (/dlaczego-nie-wykrywa-mikrofonu-21634-t) |
Dlaczego nie wykrywa mikrofonu? - madafaka29 - 02.02.2012 20:52 Witam Mam mały problem Bawiłem się dzisiaj ustawieniami mikrofonu ponieważ mi go nie wykrywało na TS3. (na skype wszystko bardzo dobrze działa) i niechcący usunąłem mikrofon ze sprzętów do nagrywania. Próbowałem podpiąć mikrofon od nowa ale nic nie działa. Szukałem na internecie 2h co zrobić ale nic takiego tam nie pisze :/ Jak nacisnę na ikonkę dźwięku i urządzenia do nagrywania to nic tam nie mam. Mikrofon na 100% sprawny.System: Windows 7 home premium x64 Intel Core i3-2100CPU 3.1Ghz 4Gb ram Karta Graf: GeForce GTS450 DirectX 11 Karta dźw: Realtek High Definition sterowniki aktualne Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam
RE: Dlaczego nie wykrywa mikro? - dyzio2 - 02.02.2012 21:03 Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałem ale wydaje mi się że chodzi o to
RE: Dlaczego nie wykrywa mikro? - madafaka29 - 02.02.2012 23:27 Dokładnie o to chodzi. Właśnie problem w tym że nie wyszukuje mi tu mikrofonu. W tej zakładcie niechcący coś nacisnąłem i mi się usunął mikrofon i co zrobić żeby znowu się pojawił? Komputer go sam nie wyszukuje np jak rejestrator dźwięku włącze to wyskakuje błąd że nie ma urządzenia do nagrywania dźwięku. KLIK RE: Dlaczego nie wykrywa mikro? - dyzio2 - 03.02.2012 07:15 Zaznacz ptaszka przy "Pokaż wyłączone użądzenia",następnie ppm na mikrofonie i zaznacz "Włącz".Chyba że nic nie da się zrobić w okienku. A próbowałeś przeinstalować sterownik do dzwięku? RE: Dlaczego nie wykrywa mikro? - madafaka29 - 03.02.2012 15:02 Omg dzięki wielkie Nie wpadłem na pomysł żeby kliknąć PPM dzięki jeszcze raz
Dlaczego nie wykrywa mikrofonu? (rozwiązany) - House - 03.02.2012 22:09 Wątek rozwiązany. |