W koszu Monitor LG L1732S się wyłącza po zmianie odświeżania - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Monitor LG L1732S się wyłącza po zmianie odświeżania (/monitor-lg-l1732s-sie-wylacza-po-zmianie-odswiezania-21580-t) |
Monitor LG L1732S się wyłącza po zmianie odświeżania - RyBa128 - 31.01.2012 19:50 Witam. Mam problem z monitorem LG L1732S. Gdy mam ustawione odświeżanie 60hz monitor się wyłącza ale gdy przestawie na 75hz już nie. Kiedyś było ok teraz zaczeło się tak dziać. Nie przeszkadza mi to ale gdy np formatowałem kompa to co chwile była ciemność albo starsze gry mają 60hz odświeżanie jak naprzykład "CS 1.6" to co chwile się wyłączy. Gdy ustawie w monitorze Jaskrawość poniżej 30 to już działa normalnie na 60hz ale też raz na godzine się wyłączy. Mówie odrazu że to nie wina karty bo podłączyłem na 2 kompie to było to samo. Co to może być monitor już wysiada czy co? I czy można to jakoś naprawić? Licze na szybką odpowiedź.. |