Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
W koszu Pendrive przestał działać po nieudanym bootowaniu - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: W koszu Pendrive przestał działać po nieudanym bootowaniu (/pendrive-przestal-dzialac-po-nieudanym-bootowaniu-21553-t)

Pendrive przestał działać po nieudanym bootowaniu - magnus2005 - 30.01.2012 19:34

Witam,

Chciałem zainstalować Win7 z pena bo mi DVDrom nie działa. Próbowałem bootować wg.
instrukcji
Ale kopiujac piki z płyty z Win na pendrive wysąpł błąd kopiowania i musiałem jeszcze raz formatować. Lecz wyskoczył komunikat że formatowanie nie udane.
Od tej pory wkładająć pendrive do kilku kompów wyskakiwał komunikat "Nie rozpoznano urządzenia USB".

Co robić żeby odzysać pendrive? Nie wiem czy to nie wina MBR.
Pomóżcie

RE: Pendrive przestał działać po nieudanym bootowaniu - thermalfake - 30.01.2012 22:24

Co to za pendrive ? Czy softem ze strony producenta nie da się tego przeformatować (tzw formatowanie głębokie). Jest jeszcze taki fajny program DMDE ale trzeba bardzo uważać.

RE: Pendrive przestał działać po nieudanym bootowaniu - Basior1995 - 02.07.2012 17:20

Kto mi z tym pomoże proszę o kontak GG13096252

RE: Pendrive przestał działać po nieudanym bootowaniu - peciaq - 02.07.2012 17:53

Gościu, user ci odpisuje prosi o więcej informacji, a ty to olewasz i zamiast odpisać, odpowiedzieć na pytanie to podajesz GG. Nie każdy może mieć ochotę pomagać ci przez GG, po to się zakłada wątki na forum, żeby w nich pomagać. Ogarnij się trochę...