![]() |
Rozwiązany Nie wiem jak zainstalować sterownik (plik .tmp) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Nie wiem jak zainstalować sterownik (plik .tmp) (/nie-wiem-jak-zainstalowac-sterownik-plik-tmp-21530-t) |
Nie wiem jak zainstalować sterownik (plik .tmp) - Ikerr - 29.01.2012 18:36 Witam ! Dziś pobrałem sobie sterownik do mojej karty graficznej Nvidia GeForce210. Po pobraniu chciałem otworzyć plik ale gdy go uruchomiłem pojawiło się żeby wygrać program z listy jakim ma to otworzyć. Plik jest .tmp. Jak to otworzyć ? RE: Nie wiem jak zainstalować sterownik (plik .tmp) - rjfpibm - 29.01.2012 20:00 prawdopodobnie nie do końca ściągnięty plik RE: Nie wiem jak zainstalować sterownik (plik .tmp) - thermalfake - 30.01.2012 20:10 Plik tmp jak sama nazwa wskazuje buforuje tylko dane w momencie pobierania z sieci. Trzeba poczekać aż ściągnie się całość i pojawi się plik wykonywalne exe. |